Noua Kia Sorento încoronată ‘Mașina anului’ de către prestigioasa publicație britanică Carbuyer

Noua Kia Sorento încoronată ‘Mașina anului’ de către prestigioasa publicație britanică Carbuyer

11/12/2020
0 Comentarii
Frankfurt, 26 noiembrie 2020 – Noua Kia Sorento a ajuns în vârful ierarhiei la cea de a zecea ediție a premiului ‘Mașina anului’ decernat în fiecare an de către prestigioasa publicație britanică Carbuyer, obținând trofeul atât în categoria ‘Best Large Family Car’ cât și în categoria generală ‘Car of the Year’.  SUV-ul ‘navă amiral’ Kia continua palmaresul de succes al modelelor e-Niro, Picanto și Ceed, toate obținând distincții la edițiile precedente ale premiilor Best Car Awards decernate de Carbuyer.
Premiile Carbuyer Best Car Awards au fost transmise live simultan miercuri, 25 noiembrie 2020, pe site-ul Carbuyer și pe canalul de YouTube al publicației, canal care se mândrește cu peste jumătate de milion de abonați. Premiile s-au repartizat în 19 categorii diferite, încununând câte un câștigător pentru fiecare, înainte de a decerna în cele din urmă premiul general „Mașina anului” celei de-a a patra generații a modelului Kia Sorento,  premiu acordat în urma evaluării de către întreaga echipă editorială de la Carbuyer.
Paul Philpott, președinte și CEO al Kia Motors UK a declarat: „Pentru Sorento să câștige acest premiu este o realizare remarcabilă și care oferă un sentiment de mândrie și încurajare echipei și partenerilor noștri din Marea Britanie. Acest automobil demonstrează cât de departe am ajuns ca marcă de la intrarea pe piața din UK în urmă cu aproape 30 de ani, oferind produse de înaltă calitate, eficiente și dorite de către o categorie de clienți în continua creștere. Câștigarea acestui premiu de către Sorento este într-adevăr o mare mândrie și o recunoaștere binemeritată.”
Richard Ingram, editor Carbuyer.co.uk, a declarat: Premiile „Cea mai bună mașină de familie de clasă mare„ și „Mașina anului pentru 2021„  au fost acordate unui automobil versatil pe care îl considerăm „pachetul complet”. Kia Sorento este un SUV versatil, care deja stă în coasta rivalilor premium. Sorento se prezintă luxos și spațios în egală măsură. Concurența în această zonă a pieței este acerbă, dar niciun alt model nu se apropie de capacitățile vaste ale fantasticului Sorento. Felicitări Kia pentru o victorie binemeritată.”
Modelul Sorento este disponibil în premieră cu putere hibridă și este comercializat în toată Europa cu o gamă de sisteme de propulsie hibride pe benzină sau motorină – și cu garanția unică de 7 ani, 150.000 kilometri. În funcție de specificații, noile funcționalități includ sistemul Terrain Mode pentru asistarea în condiții provocatoare de rulare dar și sistemul de detectare a automobilelor aflate în unghiul mort (Blind-Spot View Monitor) care afișează o imagine video în panoul de bord în momentul schimbării benzilor de rulare pentru a vedea alt automobil ascuns în unghiul mort. O variantă Plug-in Hybrid, o altă premieră pentru Kia Sorento, va fi comercializată în toată Europa la începutul anului 2021.
Categories

Recent Posts

About us

John Hendricks
Blog Editor
We went down the lane, by the body of the man in black, sodden now from the overnight hail, and broke into the woods..
Copyright © 2024. All rights reserved.